Jako první se Slavia postavila soupeři z Lomnice. Tým vstoupil do utkání velmi bojovně, ale měl resty v obraně, jelikož se po útoku nestíhal vracet a soupeř dostal možnost zisku lehkých košů.

Soupeř měl navíc výškovou převahu, která byla při doskoku znát. „Měli poněkud vyšší hráče, a proto jsme nedokázali soupeře přeskákat,“ uznala trenérka. „Naopak jsme se dokázali dostat do útoku, kde se hráči viděli a přihrávali si. V obraně bojovali a rvali se o každý míč. Musím vypíchnout nejlepší hráčku zápasu Amálku Přůšovou, která v obraně nechala všechno. Zapas jsme nedokázali vyhrát, ale zahráli jsme si vyrovnaný zápas.“

Druhé utkání rozpisu bylo s Borotínem. Ten se jevil na celém turnaji velmi silně a svou pozici potvrdil i proti Slavii.

„Musím pochválit své hráče, že do zápasu šli na plno a bez strachu. Prohráli jsme, ale bojovali jsme cely zápas. Nejlepším hráčem se stal Samuel Časar. Nejen proto, že dal všechny body, ale hlavně se nikdy nevzdává a bojuje,“ dodala Lukačková.

Třetí a poslední zápas turnaje byl s Horními Počernicemi. V utkání bylo vidět zlepšení v doskocích, protiútocích i agresivitě, naopak dle trenérky hráčům tolik nešlo uvolňování se.

„Ani tento zápas jsme nedokázali vyhrát, ale jak řekli moji hráči: Pro nás jsme vítězové a příští zápasy jsou naše,” zakončila Lukačková.