Oba výběry, tedy do jedenácti i dvanácti let, se střetly se stejnými soupeři. Dva týmy ve stejných věkových kategoriích totiž vyslala i Velká Ohrada.

Výběr do dvanácti let dokázal v prvním utkání proti stejně starým protivníkům z Velké Ohrady vyhrát poměrem 49:31.

„První zápas proti týmu U12 byl z naší strany výborně zvládnutý. Po minulém trápení se trefit z pod koše se naše smůla konečně prolomila. Děti plnily veškeré pokyny, které se týkaly jak obrany, tak útoku, tím pádem přišla zasloužená výhra,“ byla ráda Eliška Žílová, trenérka výběru, jehož nejlepším hráčem byla zvolena Beky Červená.

Ve druhém utkání přišla také výhra, tentokrát 36:24, a sice proti týmu do jedenácti let. „Bylo to pro nás o dost náročnější,“ přiznala trenérka. „Hráči druhého týmu byli menší a rychlejší, ale my jsme si dokázali díky naší bojovnosti a výškové převaze vybojovat výhru.“

Stoprocentní bilanci zapsal i tým do jedenácti let. Zatímco první zápas byl proti starším soupeřům velmi těsný (23:21), ten druhý byl proti stejně starým protivníkům jednoznačný (58:28).

„Naše hráčky a hráči vstoupili do všech zápasů s neskutečnou bojovností a soustředili se na všechny pokyny, co jim byly řečeny a na které se zaměřujeme v tréninku. Oba zápasy jsme vyhráli, první zápas byl plný emocí a výhra byla těsná o jeden koš, tam bylo nejkrásnější vidět radost všech okolo sebe. Druhý zápas jsme vyhráli s větším rozdílem a všichni jsme byli moc spokojení,“ usmívala se trenérka Natálie Lukačková.

Ta také na závěr dodala, že celý turnaj se nesl v opravdu skvělé atmosféře. „Musím pochválit všechny, co byli součástí. Byla tam úžasná atmosféra ze strany rodičů i hráčů,“ zakončila.

Přehled výsledků:

BLK U12 - Velká Ohrada U12 49:31
Nejlepší hráčka - Beky Červená

BLK U11 - Velká Ohrada U12 23:21
Nejlepší hráč - Sam Časar

BLK U12 - Velká Ohrada U11 36:24
Nejlepší hráčka - Barbora Kučmášová

BLK U11 - Velká Ohrada U11 58:28
Nelepší hráč - Petr Čihák